Tunt hår - tips

Hem / Hårtips för tunt hår

Nedan hittar du våra bästa hårtips för tunt hår. Vill du veta mer om varför vissa män och kvinnor drabbas av håravfall kan du läsa vår artikel Varför håravfall?. På denna sida börjar vi med 4 korta tips för tunt hår för att sedan presentera ett femte tips som många inte tänker på, nämligen hårförlängning för tunt hår. Häng med!

Schampo för tunt och slitet hår – så får du tjockare hår

De absolut bästa hårprodukterna för tunt hår kommer från Kevin Murphy. Vi föredrar detta Plumping paket med marknadens bästa balsam och schampo för tunt hår.

Snåla med balsamet - Använd bara balsam i topparna

Nu är det slut på att använda balsam i hela håret - Använd bara balsam i topparna! Men använd inte för mycket produkt, för då kommer balsamet tynga ner ditt hår.

Härma mormor

Kanske har du sett mormor med papiljotter i håret? Nu är det dags för dig att härma mormor. Snart kommer du märka att du får riktigt bra volym i håret.

Klipp upp håret

Om du har tunt hår ska du se till att klippa upp håret. Ditt hår kommer få mer volym efter de olika nivåerna. Undvik en lång och jämn frisyr.

Hårförlängning för tunt hår

Utvecklingen har gått snabbt den senaste åren när det kommer till hårförlängning för tunt hår. Hairtalk.se har professionella extensions för tunt hår som gör skillnad på ett diskret sätt. Den absolut största fördelen med Hairtalks hårextensions är att förlängningen inte sliter på det befintliga håret. En annan fördel är att håret sällan behöver stylas. Detta eftersom styling på hårförlängningen håller längre än på ditt eget hår. När det kommer till hårförlängningar och extensions är det viktigt att vända sig till en seriös aktör som kan sitt område. Hairtalk har funnits i över 15 år och tog fram världens första tejpextensions. Läs mer på deras hemsida om deras extensions som hjälper dig att dölja tunt hår.