Hårborttagning - permanent

Hem / Hårborttagning

Kroppsbehåring kan vara jobbigt och obekvämt, speciellt för kvinnor. Upplever du att din kroppsbehåring orsakar ångest eller stress skulle vi rekommendera att du kollar upp permanent hårborttagning.

Hårborttagning med laser

I de flesta fall görs permanent hårborttagning med laser där man förstör hårsäckarna på ett sätt som innebär att inget nytt hår växer ut. Detta är en mycket effektiv och smärtfri procedur, vilket har gjort det till en väldigt omtyckt teknik. Läs mer om de fördelar som medföljer hårborttagning som görs med laser:

  1. Långvarigt. Utför du tillräckligt många behandlingar på samma ställe blir behandlingen permanent och du slipper tänka på rakning i all framtid
  2. Smärtfritt. Tillskillnad från vax är laserbehandling helt smärtfritt.
  3. Säkert. Laserbehandlingar utförs enbart av certifierade hudterapeuter vilket gör behandlingen säker.
  4. Slipp irriterad hud. Med laser slipper du röd, irriterad och känslig hud som ofta uppstår vid vaxning eller rakning.

Boka permanent hårborttagning med laser på klinik

För att genomföra hårborttagning med laser är det viktigt att du vänder dig till specialister på kliniker så att allt sker på korrekt sätt av certifierad personal. Du kan bland annat boka permanent hårborttagning med laser hos Sveriges Skönhetscenter. Här erbjuder dem den allra senaste tekniken som är effektiv mot både mörka och ljusa hårstrån och kan tillämpas på alla områden på kroppen. Slipp återhämtningstiden med snabba, effektiva och smärtfria resultat.

Nordiska Kliniken i Stockholm är ytterligare specialister som utför behandlingar med laser där laserljuset passerar genom huden och värmer upp pigment i håret. Boka via Nordiska Kliniken för att eliminera oönskad hårväxt permanent, på bästa tänkbara sätt.

Frågor kring hårborttagning

Är du nyfiken på permanent hårborttagning men har några frågor innan du bokar in en behandling? Läs vår Q&A och se om du får svar på dina funderingar.

När är laserbehandling lämpligt?


Om du har mörka och grova hårstrån om oönskade ställen blir resultatet bäst. Är hårstråna ljus och tunna tar inte lasern lika bra.

Vad kostar en laserbehandling?


Priset varierar beroende på vart du gör din behandling. Men vanliga priser ligger mellan 600 – 800 kronor per gång.

Ska man raka sig innan behandling?


Området som ska behandlas ska raknas inom 24 timmar innan bokad behandling.

Hur många behandlingar behöver man göra?


För att få ett permanent resultat krävs det ungefär 8 behandlingar.

Hur länge måste man vänta mellan behandlingarna?


4 - 8 veckor.