Hårbloggen

Hem / Hårbloggen

Här i vår hårblogg tänkte vi dela med oss av några enkla knep och hårtips för att ditt hår ska hålla sig fint och fräscht så länge som möjligt. Du har väl inte missat att vi har fler tips för bättre hår, hårtips för torrt och slitet hår. Läs våra hårtips här.

Senaste inläggen

Spraytan hemma

Det är många som använder sig av brun utan solprodukter eller går till olika skönhetssalonger för att göra en spraytan. Att känna sig brun och fräsch är något man vill göra året om.

Läs hela inlägget

Lashlift hemma

Lashlift har snabbt blivit en populär behandling att göra. Denna metod har funnits en lång tid men har nu på senare tid blivit väldigt populär bland unga tjejer.

Läs hela inlägget

Fransförlängning hemma

Många tjejer som killar vill ha finare fransar. Vilket du kan få med en ögonfransförlängning. En fransförlängning går att göra med singelfransar eller volymfransar beroende på vilken look du vill ha.

Läs hela inlägget

Tips på bra schampo för fett hår

Många känner nog igen sig i att det är jobbigt att få fett hår efter en dag. Att ha fett hår är ett vanligt och kanske inte så roligt problem, som många tampas med dagligen. Därför tänkte vi ge tips på bra schampo för fet hårbotten!

Läs hela inlägget

Torrschampo – en räddare i nöden

När man inte orkar tvätta håret, eller om man försöker avvänja sig från att inte tvätta håret så ofta, är torrschampo din räddare i nöden.

Läs hela inlägget

Tvätta håret ordentligt

Många tvättar håret varje dag, men trots detta är det alltför vanligt att man inte tvättar sitt hår ordentligt.

Läs hela inlägget

Dåliga vanor som gör ditt hår tunnare

Om du har hängt med här på sidan, vet du redan att håravfall kan ha flera orsaker, men här tänkte vi berätta om vissa saker du bör undvika om du vill få tjockare hår. Använd våra tips nedan för att motverka håravfall!

Läs hela inlägget