Lashlift hemma

Hem / Blogg / Lashlift hemma

Lashlift har snabbt blivit en populär behandling att göra. Denna metod har funnits en lång tid men har nu på senare tid blivit väldigt populär bland unga tjejer. När man gör lashlift så böjer man sina egna ögonfransar permanent för att få fina, fylliga och böjda fransar. Lash lift är en perfekt behandling för dig som inte vill göra en fransförlängning men ändå få fylliga och längre fransar. En lashlift-behandling ger dina fransar volym och längd, vilket gör att du slipper använda mascara.

Lashlift-kit

För dig som vill spara pengar och slippa göra dina fransar på salong kan nu göra lashlift hemma på dig själv. När du ska göra fransar är det viktigt att du köper rätt lashlift-produkter.

Är du intresserad av att göra en fransförlängning hemma kan du se vår guide för fransförlängning.

Vad är lash lift?

Lashlift ger dig en naturlig och fräsch look. Behandlingen går ut på att fransarna färgas svarta och böjs permanent. Nedan kan du läsa om hur du enkelt gör lashlift hemma.

Hur länge håller lashlift?

Fransarna kommer vara snyggt böjda i cirka 6–8 veckor. Behandlingen bör upprepas efter 6 veckors tid för att alltid ha fina och fylliga fransar naturligt.


Lashlift-produkter

För att du ska kunna göra lashlift hemma behöver du köpa in olika produkter. Är det första gången du ska prova att göra lashlift hemma bör du beställa hem ett färdigt lash lift-kit.

Du behöver:


9 steg för att göra lashlift hemma

Tänk på att du bör ha tålamod första gången du provar att göra lashlift hemma, det tar tid. Var stadig på handen och noggrann, ta ett öga i taget.

  1. Börja med att rengöra dina ögonfransar. Använd en rengöring som är fri från olja.
  2. Fäst sedan en silikonspole på ögonlocket, tänk på att den ska ligga vid din fransrad.
  3. Sedan är det dags att fästa dina egna fransar på spolen. Detta görs med ett lim som är skonsamt mot dina egna ögonfransar.
  4. Lägg sedan på en permanentkräm, applicera vid mitten av fransarna där de böjs. Låt den sitta i cirka 10 minuter.
  5. När det gått cirka 10 minuter ska du ta en torr tops och avlägsna krämen.
  6. När du gjort klart steg 5 ska du ta den andra krämen som är en neutraliseringskräm och applicera på samma sätt som innan. Även denna ska verka i cirka 10 minuter.
  7. Ta en torr tops och avlägsna krämen.
  8. För en tydligare look kan du färga dina fransar innan du tar bort silikonspolen, följ förpackningens instruktioner för färgning. Akta så du inte får färg i ögat.
  9. När allt är klart rullar du försiktigt ner spolen för att avlägsna den från ditt ögonlock. KLAR!
Tillbaka